+45 23 20 94 85 info@merrild-jensen.dk

Kursus i leverandøraudit

Kursusbeskrivelse

Kurset i leverandøraudit lægger vægt på den øgede opmærksomhed, der er på leverandøres performance i kølvandet på den stigende globalisering, outsourcing og derved behov for udvikling af leverandører. Vores kursus vil klæde dig på til at udføre audits af jeres leverandører såvel nye som eksisterende.

Målgruppe

Kurset er målrettet (men ikke begrænset til) medarbejdere med leverandørkontakt, der er eller skal være ansvarlige for at udføre leverandøraudit. Dette kan eksempelvis være indkøbere, kvalitetsmedarbejdere, controllers eller produktionsteknikere.

Kendskab til ledelsesystemer er en fordel men ikke et krav.

Kursets indhold

Kurset vil gå i dybden med følgende emner:

  • Gennemgang af punkter, som skal indgå i leverandørauditten.
  • Redskaber til planlægningen, gennemførelsen og opfølgningen af leverandøraudits
  • Gennemgang af elementer som skal forberedes inden praktisk gennemførsel af leverandøraudit
  • Procedure for opfølgning på den gennemførte leverandøraudit

Ved gennemført kursus udstedes et kursusbevis.

Underviser

Thomas Merrild Jensen er ejer og seniorkonsulent i merrild-jensen og har mere end 20 års erfaring med ISO-certificeringer inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Thomas er uddannet Lead Auditor og har i løbet af de sidste 20 år været en nøgleperson under flere leverandøraudits for større virksomheder. Heriblandt Ørsted.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Thomas på tmj@merrild-jensen.dk.

Tid og sted

Leverandørauditkurset varer 2 dage. Nedenfor ses en oversigt over kommende kurser og datoer for afholdelse af kurset. Oversigten opdateres løbende. Er du forhindret i at deltage i kurset, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller sende os en mail på info@merrild-jensen.dk og informere os om, hvilket kursus du er interesseret i. Så hører du fra os, når et nyt kursus udbydes.

Sprog

Dansk

Kommende kurser:


Ledige pladser

Få ledige pladser

Optaget