+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

Skab gennemsigtighed og effektivitet med BMF’s intuitive ISO-løsning!

BMF, udviklet af Thomas Merrild Jensen, er den ultimative IT-platform, designet til både virksomheder, der allerede er ISO-certificerede, og dem, der stræber efter ISO-certificering.

Hvad er BMF?

Uanset hvor du er i certificeringsprocessen, tilbyder BMF en intuitiv platform til at optimere og centralisere alle virksomhedens processer og instruktioner. Med BMF får du et komplet overblik over, hvordan din virksomhed opfylder kravene i ISO-standarderne.

01

Det kan du med BMF

N

Effektiv håndtering af ISO-Krav

BMF giver dig effektiv håndtering af processer, dokumentation, risikovurdering og hændelseshåndtering, alt sammen med det formål at opfylde ISO-standardernes krav.

N

Centraliseret styring

Centraliser alle nødvendige elementer inden for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljøstyring på én platform.

N

Let adgang til alle dokumenter:

Med BMF kan du nemt linke til alle dokumenter, inklusive tegninger, tekniske specifikationer osv., hvilket gør det til det centrale omdrejningspunkt for al relevant dokumentation i forhold til din virksomhed og ISO-standarderne.

02

Let at komme i gang

N

Brugervenlig integration

BMF integreres sømløst med din eksisterende Office 365-platform og gør alle dine Office-brugere automatisk til BMF-brugere.

N

Support og dataoverførsel

Vores eksperter står klar til at hjælpe med at overføre eksisterende data til BMF’s platform, og vores supportaftale sikrer, at du altid har adgang til den nyeste version af BMF.

03

Økonomisk fornuftig løsning

N

Engangslicens og supportaftale

Betal kun for en engangslicens og en 1-årig supportaftale ved førstegangskøb. Hos BMF har vi ikke betal-pr-bruger-brugerlicenser, hvilket betyder, at alle medarbejdere kan tilgå systemet uden ekstra omkostninger.

N

Fleksibilitet og dataejerskab

Efter det første år bevarer du adgangen til et fuldt funktionelt BMF, selv hvis du vælger at opsige supportaftalen. Alle dine data forbliver i dine hænder, uden behov for tredjeparts data hosting.

%

Skab effektivitet og overhold iso-krav med BMF – din komplette iso-løsning!

Download en gratis ISO-guide

BMF har lavet en ISO-guide der giver jer:

Råd og vejledning

Step-by-step guide til ISO-certificering

Introduktion til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001