+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

referencer

Testimonials

Tonny Pagter

KMA Chef, AFA JCDecaux A/S

Thomas har siddet i spidsen som formand af AMO i AFA JCDecaux a/s. Han har gjort en stor dyd ud af at synliggøre vigtigheden af et godt, og stabilt arbejdsmiljø i virksomheden.

Jeg har personligt lært rigtig meget af Thomas de sidste 2 år, og håber jeg kan løfte arven herefter.

Danny Stoltenberg Stjerne

Finance- & HR Manager, DanTools A/S

Thomas hjalp os på perfekt vis til, at vi selv fik udarbejdet de forskellige delelementer, der var nødvendige for at dokumentere processer og kvalitetsledelsessystemer, og vi fik derved forankret systemet i vores egen ledelse. Han hjalp os med skriftligt materiale, råd, vejledning og feedback. Ligeledes deltog han i opstart af interne audits og fik derved videregivet viden og gav vejledning på dette område.

Henrik Haarsløv

Senior Advisor, Københavns Lufthavne

Stor tak til merrild-jensen for et par udfordrende og yderst lærerige dage på intern auditorkurset, hvor en velunderbygget, perspektiverende og nærværende undervisning bragte os succesfuldt gennem ISO-standardernes komplekse verden.
I en kombination af case study, gennemgang af standardernes kompleksitet og ikke mindst spændende diskussioner, blev vi ført gennem ISO 19011:2018 og ISO 9001:2015.

Vi kan kun anbefale et par dage i selskab med merrild-jensen – stor professionalisme, smittende energi og den dybe faglige indsigt fornægter sig ikke.”

Mette Honore Poulsen

Writing & Editing Professional, Cabicon A/S

Thomas har hjulpet Cabicon a/s med konsulentydelse i forbindelse med ISO9001:2015 certificering. Det har været vigtigt for Cabicon, at systemet blev vores eget og ikke lå i en skuffe og samlede støv. Det var et vilkår og en betingelse, da vi indledte samarbejdet. En betingelse som også Thomas var stor fortaler for.

Thomas Merrild Jensen har været en god support og støtte hele vejen igennem. Han har holdt fast i, at det er vigtigt, at vi selv udarbejder det system, der giver mest mening for os som virksomhed. Samtidigt har han sikret, at vi er kommet i mål med de ting, der skal til for at opfylde kravene ift. ISO 9001:2015 standarden.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Thomas og vi kan kun give ham vores allerbedste anbefalinger herfra.

Thomas Engmose

Technical Sales Manager, Fritz Schur Energy

Jeg har haft fornøjelsen af at være chef for Thomas I Ørsted (DONG Energy). Thomas har en bred erfaring med implementering og drift af ledelsessystemer, herunder audit. Thomas’ styrke er hans evne til af fastholde fokus på det væsentlige og hans systematiske arbejdsform. Thomas er hurtig til at identificere en problemstilling og god til at beskrive omfang, grundlag, rammer og grænseflader.

Samtidig er Thomas en passioneret og utrættelig auditor! Ved opstart af verdens største offshore vindmøllepark London Array var det afgørende at etablere de nødvendige ledelsessystemer. Her demonstrerede Thomas sine kompetencer indenfor ledelse, ledelsessystemer og kommunikation. Når man står over for en så omfattende og kompleks udfordring er det afgørende at man 1) evner at pege på og fastholde fokus på det der er væsentligt, 2) evner at formulere en løsning og er i stand til at sikre opbakning til denne og endelig 3) evner at implementere løsningen og sikre at fastholde forbedringerne. Det lykkedes til fulde for Thomas at løse denne udfordring!

Anders Axelsen

Administrerende Direktør, AFA JCDecaux A/S

Thomas har som Teknisk Direktør i AFA JCDecaux a/s haft stor indvirken på vores fremtidssikring af virksomheden, både som en del af vores direktion og som øverste leder af vores tekniske afdeling. Thomas har på få år i samarbejde med hans nærmeste mellemledere omstillet vores største afdeling, så den i dag er toptrimmet og klædt på til fremtidens udfordringer. Herudover har Thomas også været formand for vores arbejdsmiljøorganisation og derigennem bl.a. været aktiv i det store arbejde med opkvalificering af vores kvalitets og miljøtiltag.

Vi er STOLTE RÅDGIVERE FOR: