+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

ISO 14001 – Rådgivning og Audits!

Merrild-Jensen er specialiseret i ISO 14001 og hjælper med udvikling, implementering og efterprøvning af miljøledelsessystemer.

Vores tilgang til ISO 14001

Vi tilbyder rådgivning inden for ISO 14001-certificeringer og audits og er blandt Danmarks bedste og mest effektive rådgivningsydelser. Vi begynder vores rådgivning med en GAP-analyse og følger jer fra udviklingsstadiet og sørger for, at I kommer sikkert igennem implementeringen og efterprøvningen af miljøledelsessystemet. Vores fremgangsmåde undgår tunge standardløsninger og sørger for, at I bliver rådgivet til et skræddersyet ledelsessystem, der er tilpasset jeres virksomheds behov. Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser samt en personlig konsulent, som følger jer gennem hele certificeringsprocessen.

Kontakt merrild jensen

Kontakt os på 23 20 94 85 eller tmj@merrild-jensen.dk og book et uforpligtende og gratis møde. Her vil vi præsentere fremgangsmåden til, at I bedst muligt vil blive certificeret. Med mange års erfaring inden for miljøledelsessystemer i forskellige brancher og virksomheder kan vi yde kompetent rådgivning, der skaber effektive rammer på både medarbejder- og direktionsniveau. Læs om vores metode inden for GAP-analyser og ISO-certificeringsløsninger her.

Audits

Ønsker I hjælp til miljøaudits, tilbyder vi både rådgivning i audits og at udføre jeres interne audits såvel som jeres leverandøraudits:

$

Vi starter med et indledende gratis og uforpligtende møde, hvor  vi introducerer vores metode og fremlægger en fremgangsmåde og en opgavetilpasset pris.

$

Vi har erfaring med gennemførsel af utallige interne og eksterne audits i mange forskellige virksomheder og brancher.

$

Audittyperne tilpasses jeres behov og kan variere fra procesaudit, rene overensstemmelsesaudits til værdiskabende audits eller gennem en kombination.

$

Vores service er landsdækkende og sikrer jer en effektiv og skræddersyet auditløsning – også for jeres leverandører i udlandet.

I kan læse mere om vores metode inden for audits her

Hvad er ISO 14001?

ISO 14001 er en international standard for miljøledelse og fungerer som et internt ledelsessystem i virksomheden med fokus på at skabe struktur for virksomheden til at levere miljøforbedrende resultater, der er fleksible inden for virksomhedens behov og forventninger.

Standardens krav sørger for at reducere virksomhedens miljøpåvirkning såsom forurening, affaldsgenerering og anden uhensigtsmæssig udledning til miljøet. Samtidig forbedrer et miljøledelsessystem også virksomhedens anvendelse af ressourcer såsom energiforbrug, der kan medvirke en reduktion i driftsomkostningerne.

Kravene til ledelsessystemet er fastsat af ISO – International Organization of Standardization, som udgav den sidste version i 2015, hvilket gør ISO 14001:2015 til den gældende standard for miljøledelse.

Thomas merrild-jensen, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 og ISO 50001-certificering

Vi er STOLTE RÅDGIVERE FOR: