+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

BMF ISO-platform

BMF er udviklet af Thomas Merrild Jensen og er en IT-platform, til jer der allerede er ISO-certificeret eller til jer som skal i gang med ISO-certificering.

Men uanset hvor I er icertificeringsprocessen, så er BMF til jer der mangler et system til at streamline alle virksomhedens processer og instruktioner, og samtidig få et overblik over, hvordan din virksomhed overholder ISO-standardernes krav.

Det kan du med BMF

Når din virksomhed er blevet ISO-certificeret, er det afgørende at overholde kravene i ISO-standarderne. BMF tilbyder en effektiv håndtering af jeres processer, dokumentation, risikovurdering og hændelseshåndtering, og giver jer muligheden for at centralisere alle nødvendige elementer inden for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljøstyring, på én platform. BMF gør det ligeledes muligt for jer at linke til alle dokumenter, herunder tegninger, tekniske specifikationer etc. i jeres virksomhed, hvilket gør BMF til et centralt omdrejningspunkt for al relevant dokumentation i forhold til virksomheden og ISO-standarderne. 

I korte træk er BMF en IT-platform, der kan samle alt jeres dokumentation ét sted og giver jer et omfattende overblik.

Let at komme i gang med

BMF byder på en række fordele, herunder brugervenlighed, tidsbesparelser og sikker dokumenthåndtering i Microsoft SharePoint. Med BMF kan I let komme i gang, da det integreres problemfrit med jeres eksisterende Office 365-platform, og jeres Office-brugere bliver automatisk til BMF-brugere.

I kan få hjælp til at overføre eksisterende data til BMF’s platform af vores eksperter. BMF sikrer, at jeres data er i trygge hænder, da alle dokumenter forbliver hos jer, uden behov for tredjeparts data hosting.

En økonomisk forsvarlig løsning til jeres dokumentation

Den økonomiske fordel ved BMF inkluderer, at du ved førstegangskøb betaler for en engangslicens, samt en 1-årig supportaftale. Hos BMF har vi ikke betal-pr-bruger-brugerlicenser. Når I først har investeret i BMF, så kan alle medarbejdere tilgå systemet. I det første år sikrer supportaftalen, at BMF altid er opdateret til den nyeste tilgængelige version, i forhold til jeres BMF-pakke. Vælger I at opsige supportaftalen efter det første år, bevarer I adgang til et fuldt funktionelt BMF, herunder alle jeres data.

Nøglefordele ved BMF:

  • Brugervenlig platform beregnet til at holde styr på dine procedurer.
  • Slut med uoverskuelige filstrukturer og besværlig dokumenthåndtering.
  • Spar tid på at vedligeholde dit ISO-system med en intuitiv platform.
  • Sikker og skalerbar dokumenthåndtering i Microsoft SharePoint.
  • Da BMF kan integreres i din Sharepoint, betyder det at dine data ligger lokalt, sammen med dine øvrige data.
  • Du betaler for en engangs system licens og kan vælge et frivilligt support honorar, men der er ingen betal-pr-bruger-brugerlicenser.

Download en gratis ISO-guide

Råd og vejledning

Step-by-step guide til ISO-certificering

Introduktion til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Download vores ISO-guide og læs om hvordan I kommer i gang med jeres ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 27001 certificering.

ISO-guiden giver gode råd og vejledning om ISO-certificering. Du får et kort overblik over, hvad det vil sige at være ISO-certificeret, og hvorfor din virksomhed skal ISO-certificeres.

Herudover indeholder guiden en kort introduktion til de forskellige ISO-standarder, en gennemgang af processen trin for trin frem mod ISO-certificering, samt en introduktion til hvordan I vedligeholder jeres ISO-system, når I er blevet certificeret.

Udfyld formularen og modtag ISO-guiden.