+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

Få Danmarks bedste og mest effektive rådgivning indenfor ISO-certificering og audit

merrild-jensen tilbyder to grundlæggende serviceydelser: ISO-certificeringer og audits. Her kan du få et hurtigt overblik over, hvilke slags ydelser vi tilbyder, ligesom du kan finde mere information længere nede på siden. Har du brug for hurtig information angående ISO-certificering eller audit til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

ISO-certificering

Vi tilbyder:

► ISO 9001   – Krav til Kvalitetsledelsessystemer

► ISO 14001 – Krav til Miljøledelsessystemer

► ISO 45001 – Krav til Arbejdsmiljøledelsessystemer

► ISO 50001 – Krav til Energiledelsessystemer

► Landsdækkende service

► Skræddersyet tilbud indenfor 24 timer

► På tværs af alle brancher

Audit

Vi tilbyder:

► Intern audits

► Leverandøraudits

► Tilpasset audit-typer

► Afrapportering

► Landsdækkende service

► Skræddersyet tilbud indenfor 24 timer

► På tværs af alle brancher

Ydelser inden for ISO-certificeringer

Med mange års erfaring med ISO-certificeringer til forskellige virksomheder og forskellige niveauer i organisationer, kan vi rådgive med alt – lige fra direktionsgangen til produktions-medarbejderen på fabriksgulvet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til jeres virksomhed, og som sikrer officielle certificeringer inden for kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemer. Læs mere om, hvordan jeres virksomhed bliver ISO-certificeret her.

Ydelser inden for Audits

Vi har gennemført utallige interne og eksterne audits i mange forskellige brancher, og vi har derved et meget bredt og indgående kendskab til audits. Da audittyperne tilpasses den enkelte virskomhed, anbefaler vi, at I tager kontakt til os, så vi kan give jer en konkret audit-løsning. Alternativt kan I læse mere om vores audit-løsninger her.