+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

ISO 9001 – Rådgivning og Audits!

Merrild-Jensen er specialiseret i ISO 9001 og hjælper med udvikling, implementering og efterprøvning af Kvalitetsledelsessystemer.

Vores tilgang til ISO 9001

Vi tilbyder en af Danmarks bedste og mest effektive rådgivningsydelser inden for ISO 9001-certificeringer og -audits. Vores rådgivning begynder med en GAP-analyse, hvorefter vi er med jer hele vejen gennem udvikling, implementering og efterprøvning af kvalitetsledelsessystemet. I vores rådgivning undgår vi standardløsninger og sørger for, at ledelsessystemet er skræddersyet til jeres virksomheds behov. Vi har yderst konkurrencedygtige priser, og I vil få en personlig konsulent, der er med jer gennem hele certificeringsprocessen.

Kontakt merrild jensen

Vi kan kontaktes på 23 20 94 85 eller tmj@merrild-jensen.dk. Book et uforpligtende og gratis møde, hvor vi vil præsentere processen til, at I bedst muligt kan blive certificeret. Vi har mere end 20 års erfaring med kvalitetsledelsessystemer i forskellige virksomheder og brancher og yder kompetent rådgivning på både medarbejder- og direktionsniveau. Læs mere om vores tilgang til GAP-analyser og ISO-certificeringsløsninger her.

Audits

Ønsker I hjælp til jeres audits, så tilbyder vi også både at rådgive og at udføre jeres interne audits såvel som jeres leverandøraudits:

$

Ved et indledende uforpligtende møde laver vi en introduktion til vores metode og fremlægger en fremgangsmåde samt en opgavetilpasset pris.

$

Vi har opnået vores erfaring med audits ved gennemførsel af utallige interne og eksterne audits i flere forskellige brancher.

$

Audittyperne bliver tilpasset jeres behov og kan variere fra rene overensstemmelses-audits, procesaudit til værdiskabende audits eller gennem en kombination.

$

Med en effektiv og landsdækkende service sikrer vi jer en skræddersyet auditløsning – også for jeres leverandører i udlandet.

Læs mere om vores tilgang til audits her.

Hvad er ISO 9001?

ISO 9001 er en international standard for kvalitetsledelse. Et kvalitetsledelsessystem fungerer som et internt ledelsessystem i virksomheden, der har fokus på virksomhedens interessenter. Standarden tager udgangspunkt i metoderne Plan-Do-Check-Act og Risk Management og sikrer, at virksomheden driver en sund forretning og lægger vægt på løbende forbedringer. Kravene til ledelsessystemet fastsættes af ISO – International Organization of Standardization, som udgav den sidste version i 2015, hvilket gør ISO 9001:2015 til den gældende standard for kvalitetsledelse.

Standarden har et procesorienteret fokus og omfatter bl.a. kvalitetsledelse, dokumentkontrol, kundebehandling, ledelsesevaluering, intern revision og intern oplæring.

 

Thomas merrild-jensen, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 og ISO 50001-certificering

Vi er STOLTE RÅDGIVERE FOR: