+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

ISO-certificering

Vi hjælper jeres virksomhed med ISO-certificering gennem udvikling, implementering og efterprøvning af ledelsessystemer til håndtering af kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og energi. Vores ydelser er skræddersyede – uanset om I ønsker en ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001 certificering. Vi er med jer hele vejen og sikrer, at I bliver certificeret efter de standarder, I ønsker.

Erfaring på tværs af brancher

Vi har mange års erfaring med ISO-certificeringer i forskellige virksomheder og ikke mindst fra flere forskellige niveauer i organisationer. Det betyder, at I får rådgivning fra en konsulent med bred erfaring og et dybdegående indblik i de relevante standarder. I vil få tilknyttet en fast konsulent, som er med jer fra start til slut – hvilket betyder, at vores service er hurtigere, mere effektiv og mere koncentreret. En fast konsulent betyder også, at vi undgår fejl og lange processer, som ofte sker i forbindelse med ISO-certificeringer.

Vi kan hjælpe jer med alt lige fra skrivearbejde, undervisning og projektledelse frem mod certificeringen. I kan også vælge at styre processen selv og bruge os som rådgivere, fx til at indhente tilbud på certificeringen. Vi samarbejder kun med anerkendte certificerende organer, som sikrer din virksomhed officielle og troværdige ISO-certificeringer. Certifikaterne er akkrediterede af DANAK, UKAS eller andre anerkendte akkrediteringer. Læs mere om ISO-certificeringer hos Den Danske Akkrediteringsfond DANAK og den engelske akkrediteringsfond UKAS.

Vi tilpasser os jeres virksomhed

Vi tager udgangspunkt i jeres eksisterende systemer og processer. Det gør vi ved at foretage en gap-analyse, hvor vi sammenligner ISO-kravene med jeres eksisterende systemer og processer. Det resulterer i en rapport, som viser, hvad virksomheden mangler for at være i overensstemmelse med ISO-standardens krav. Hos merrild-jensen kan vi udarbejde rapporten umiddelbart efter et uforpligtende møde og give jer en konkret handlingsplan for resten af samarbejdet.

Omdrejningspunktet i ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 er PDCA cirklen: Plan Do Check Act. Metodikken anvendes til at sikre en systematisk etablering af jeres system og herefter systematik til løbende at forbedre jeres systemer, produkter og ydelser. En demonstrering, af at virksomheden arbejder med disse optimeringsprocesser, er standardskrav inden for både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Vi har mange års erfaring med brugen af PDCA-metodikken, som sikrer en systematisk tilgang til løbende og vedvarende forbedringer. I er altid velkomne til at kontakte os for mere information om de forskellige tilgange til ledelsessystemer og certificeringer.

Kort fortalt

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi har skræddersyede løsninger
  • Vi har en simpel og effektiv fremgangsmåde
Guide til ISO-certificering udstedet af Dansk Standard
ISO-certificering kan beskrives på hundredvis af sider – eller af os på et kort og uforpligtende møde. Hvad foretrækker du?
 

Kvalitetsledelse

ISO 9001 er en international standard for kvalitetsledelse. 

Miljøledelse

ISO 14001 er en international standard for miljøledelse.

Arbejdsmiljøledelse

ISO 45001 er en international standard for arbejdsmiljøledelse.