+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

Efter tre uger på Thule Air Base, er jeg tilbage i Danmark. Det var spændende, at gense basen, hilse på tidligere kolleger – og ikke mindst, at arbejde for Vectrus Services. Førsteprioritet var at klargøre en af afdelingerne på basen til ISO 9001:2015 certificering. 

Processen var god, og var et godt eksempel på en organisation, som i forvejen arbejder aktivt med, at minimere deres risici. Derfor var opgaven lige til at gå til. Jeg fik i samarbejde med afdelingslederen og kvalitetschefen, tilpasset den overordnede dokumentation så den matchede kravene i ISO 9001:2015. I sidste uge havde vi så det indledende audit i Danmark, hvor afdelingens QMS systemdokumentation blev efterprøvet. Resultatet var positivt, og de er nu klar til det certificerende audit til april. Et audit jeg er sikker på, at de kommer godt igennem. 

Yderligere skulle jeg gennemføre en række interne audits for Vectrus Services. Auditmodellen var en simpel, men en meget effektiv compliance-model, som inddrager risikovurdering i forhold til, at møde kontraktuelle krav. 

Hvis jeres virksomhed har lignende kundekrav eller bare ser muligheder i effektive ledelsessystemer og risikobaserede audits, er I meget velkommen til at kontakte mig. (+45 23 20 94 58, tmj@merrild-jensen.dk) 

Thomas