+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

ISO 27001 – Rådgivning og Audits!

Merrild-Jensen er specialiseret i ISO 27001 og hjælper med udvikling, implementering og efterprøvning af informationsledelsessystemer.

Vores tilgang til ISO 27001

merrild-jensen rådgiver inden for ISO 27001-certificeringer og -audits og tilbyder en af Danmarks mest effektive og bedste rådgivningsydelser. Vores rådgivning indleder med en GAP-analyse, hvorefter vi fører jer sikkert igennem udviklingen, implementeringen og efterprøvningen af jeres informationsledelsessystem. Det er vigtigt for os, at jeres virksomheds behov bliver prioriteret, og vores fremgangsmåde undgår derfor tunge standardløsninger. Vi sikrer jer i stedet, at I rådgives til et skræddersyet ledelsessystem, der skærer unødige processer fra. Vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser og en personlig konsulent, som vil følge jer gennem hele processen.

Kontakt merrild jensen

Kontakt os på tmj@merrild-jensen.dk eller 23 20 94 85 og book et gratis og uforpligtende møde, hvor vi vil præsentere fremgangsmåden for den bedst mulige proces til jeres certificering. Vi har mange års erfaring med ledelsessystemer i forskellige virksomheder og brancher og kan yde kompetent rådgivning, der giver effektive og funktionelle rammer på både direktions- og medarbejderniveau. Mere information om vores tilgang til ISO-certificeringsløsninger og GAP-analyser kan findes her.

Audits

Vi tilbyder både rådgivning i audits og at udføre jeres interne audits såvel som jeres leverandøraudits:

$

Vi starter med et indledende gratis og uforpligtende møde, hvor  vi introducerer vores metode og fremlægger en fremgangsmåde og en opgavetilpasset pris.

$

Vi har erfaring med gennemførsel af utallige interne og eksterne audits i mange forskellige virksomheder og brancher.

$

Audittyperne tilpasses jeres behov og kan variere fra procesaudit, rene overensstemmelsesaudits til værdiskabende audits eller gennem en kombination.

$

Vores service er landsdækkende og sikrer jer en effektiv og skræddersyet auditløsning – også for jeres leverandører i udlandet.

I kan læse mere om vores metode inden for audits her.

Hvad er ISO 27001?

ISO 27001 er en international standard for informationsledelse. Et informationsledelsessystem fungerer som et internt ledelsessystem i virksomheden med fokus på at skabe sikkerhedsforanstaltninger og kontrolprocedurer, der skaber cyber- og informationssikkerhed for en virksomhed og sikrer en struktureret tilgang til risikovurderinger.

Standarden sørger for at data og information kun kan tilgås af personale, der har behov for at tilgå det på baggrund af deres funktion i virksomheden, og at det kun anvendes i relation til deres arbejde. Samtidig sikrer standarden, at relevant data og information kan fremfindes, hvis et behov opstår, som fx ved en revision eller aktindsigt. Et informationsledelsessystem sikrer desuden, at data og informationen er pålidelig, så det kan danne et korrekt grundlag ved beslutningstagninger.

Kravene til standarden er fastsat af ISO – International Organization of Standardization, som udgav den sidste version i 2013, hvilket gør ISO 14001:2013 til den gældende standard for informationsledelse.

Thomas merrild-jensen, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 og ISO 50001-certificering

Vi er STOLTE RÅDGIVERE FOR: