+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

Bergmann gruppen

Tak til Jeppe Bille-Hansen, Teknisk Direktør hos Bergmann Gruppen A/S, for udtalelsen nedenfor

Det er jo nærmest en recitering af merrild-jensens mission 🎯 Og selvfølgelig kæmpestort tillykke med jeres ISO 9001-certificering.

”Da Bergmann Gruppen A/S, som en del af en vækstrejse, skulle ISO-certificeres, skulle den rigtige samarbejdspartner findes. I mere end 20 år har jeg arbejdet med både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i byggebranchen. Jeg har set systemer, der presser i stedet for at løfte og afhjælpe problemstillinger. Systemer, hvor firmaet skal tilpasse sig systemet og ikke omvendt. Det var derfor yderst vigtigt at finde den rette sparring til udviklingen og implementering af lige præcis det system, som passede til os.

Da vi befinder os i byggebranchen, og i den del af branchen, der beskæftiger sig med nedrivning og miljø, er konsekvenserne ved fejl og manglende kvalitet, enten ulykker, skader eller avisoverskrifter. Netop derfor havde vi allerede etableret arbejdsgange, processer og målbare KPI´er. Det system vi allerede havde, inden vi startede ISO-rejsen, gjorde mig endnu mere nervøs, da den forkerte sparringspartner kunne ende med, at ændre allerede velfungerende arbejdsgange og ende med at koste os utallige konsulenttimer i implementering.

Men mine bekymringer gjorde John Thorup fra Merrild-Jensen fuldstændigt til skamme. Han lagde skabelonerne fra sig og tog professionelt udgangspunkt i VORES forretning. I løbet kort tid havde vi kortlagt firmaet på både godt og ondt. Vi fik lagt en stram tidsplan, med deadllines og milepæle som i tilsidst førte til vores preaudit og mainaudit.

Under hele forløbet har John Thorup og Merrild-Jensen været lige nøjagtig den sparringpartner vi skulle bruge. Med respekt for firmaet, ønsker og udgangspunkt begyndte gevinsten allerede fra første dag. Barsel og interne rokader i forbindelse med ferier og omstrukturering var ingen hindring for John. Han tilpassede både tilgang og udvikling til vores hverdag. Merrild-Jensen og John sørgede for at alle i firmaet tog ejerskab og #ISO9001 Certificeringen, blev vores certificering, ikke blot et system for systemets skyld. En certificering til gavn for holdet, den enkelte og selvfølgelig forretningen.

En ISO-Certificering fjerner ikke alle udfordringer i hverdagen, den giver systematik i samtlige kerneprocesser og målepunkter til at prioritere indsatser og udbedring af samtlige afvigelser i forhold til den ønskede kvalitet. Hvad bedre er, er at medarbejderne og ledelsen, selv kan udbedre, forbedre og udvikle systemet og processerne løbende, således at ISO-Certificering kan følge markedet, udviklingen og firmaet fremover.

Vores ISO 9001 certificering blev eksekveret til rette tid og pris og med et resultat, der har overgået vores forventninger.

Jeg vil til hver en tid anbefale Merrild-Jensen og John Thorup. Og selvfølgelig kommer de med på vores rejse mod både ISO-14001 og 45001 for hhv. miljø og arbejdsmiljø”.

På billedet ses Mark Bergmann og John Thorup.