+45 23 20 94 85 info@merrild-jensen.dk

ISO 27001 for 9001 Auditors

Kursusbeskrivelse

Giv dine interne audits mere værdi med systematisk fokus på informationssikkerhed. Forstå kravene 27001 som 9001 auditor.

Der er ingen forskel i tilgangen til kravene til at eftervise overensstemmelse med kravene i 9001 og 27001, så har du allerede styr på begreber og metoder i ISO 9001, og ønsker du at skabe større værdi i dine interne audits ved også at inddrage informationssikkerhed (herunder GDPR-compliance), så er dette kurset noget for dig.

Målgruppe

Kurset er målrettet ISO 9001 auditors. Der er intet behov for, at din virksomhed skal være ISO 27001 certificeret.

Kursets indhold

Kurset tilbyder en grundig gennemgang og kommer i dybden med følgende punkter:

  • Informationssikkerhed som begreb.
  • Informationssikkerhedsstrategi.
  • Praktiske Tekniske og Organisatoriske Foranstaltninger (TOM).
  • GDPR fra et informationssikkerhedsaspekt.
  • Audit af Statement of Applicability (SoA) Kurset er baseret på en pragmatisk tilgang til teorien samt praktiske øvelser.

Din virksomhed behøver ikke være ISO 27001 certificeret for at dette kursus giver værdi. Systematisk fokus på forbedring af informationssikkerheden gennem intern audit vil skabe værdi for alle virksomheder.

Underviser

Thomas Merrild Jensen er ejer og seniorkonsulent i merrild-jensen og har mere end 20 års erfaring med ISO-certificeringer.

Thomas er uddannet Lead Auditor og har gennemført et utal af interne og eksterne audits.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Thomas på 23 20 94 85 eller tmj@merrild-jensen.dk.

Tid og sted

Kurset i ISO 27001 for ISO 9001 auditors varer en dag og udbydes i hele landet. Nedenfor ses en oversigt over kommende kurser. Oversigten opdateres løbende. Er du forhindret i at deltage i kurset, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller sende os en mail på info@merrild-jensen.dk og informere os om, hvilket kursus du er interesseret i. Så hører du fra os, når et nyt kursus udbydes.

Sprog

Dansk

Kommende kurser:


Ledige pladser

Få ledige pladser

Optaget