+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

NEO Coating

Jeg har været med fra start, da Neo Coating A/S besluttede sig for at blive certificeret efter ISO 45001. Ambitionsniveauet har altid været højt, og det var derfor heller ikke en overraskelse, da de besluttede sig for at konvertere fra et håndholdt system til BMF Systems.

– Daniel Rask-Pedersen, Projektleder og arbejdsmiljørepræsentant hos Neo Coating, udtalte da Neo Coating havde audit fra Bureau Veritas

“Nu har vi altid sikkerhedsdatablade, kemiske riskovurderinger og vores instruktioner ved hånden direkte fra vores mobiler”

Vi fra BMF Systems stod for konverteringen fra deres eksisterende system til deres nye BMF-platform. Vi har mange års erfaringer med ISO-certificeringer, hvorfor vi umiddelbart kan håndtere konverteringer for vores kunder.

– Jimmy Kahl, Adm. direktør hos Neo Coating A/S, udtalte “Konverteringen foregik hurtigt og effektivt og helt uden besvær for os”

Jeg er personligt glad for at Neo Coating har haft den oplevelse med os. Erfaringsmæssigt, kan en konvertering virke uoverskuelig, hvis den daglige drift skal holdes på rette kurs.