+45 23 20 94 85 tmj@merrild-jensen.dk

SharePoint og ISO-certificeringer

Det her har jeg glædet mig helt vildt til at fortælle.

Vi har udviklet en udvidelse, der gør SharePoint til et lækkert og brugervenligt system til håndtering af ISO-certificeringer.

Sammen med vores gode partner, CPH Cloud, går vi nu i luften med vores SharePoint-baseret ledelsessystem. BMF, Business Management Framework.

BMF er udviklet til ISO-certificeringer, men også til virksomheder, der ønsker et ledelsessystem til håndtering af deres forretningsprocesser, risici, hændelser og løbende forbedringer.

BMF installeres på SharePoint og bliver derved en integreret del af virksomhedens IT-infrastruktur, uden ekstra serverplads, licenser, IT-sikkerhed, etc.

Hvorfor

Ledelsessystemer til ISO-certificeringer, kræver ofte en større investering, sammen med alt det andet der følger med eksterne IT-systemer (ekstra serverplads, licenser, IT-sikkerhed, uddannelse, etc.) Derfor har vi igennem årene, oplevet at virksomheder vælger, den umiddelbare lette løsning, nemlig at etablereret deres ledelsessystemer via MS Office.

Men da ISO-standarderne stiller tydelige krav til at ledelsessystemerne skal være effektive, kommer den slags løsninger hurtigt på en prøve. Det ved de fleste, der har forsøgt at dokumentstyre i Word, Excel, PowerPoint etc. og samtidig gøre det hele let tilgængeligt for organisationen.

Vi glæder os helt vildt til at vise alle interesserede BMF og alle dens funktioner og features.

Læs mere om BMF ISO-Platform

Kontakt BMF for at høre mere